Home | Merken | Sponsoring | Kleding | Evenementen | Elektrische Fietsen | Contact

 

Elektrische fietsen Jef Abels Bikes

Jef Abels Bikes is ook uw leverancier voor elektrische fietsen, wij werken uitsluitend met de beste merken voor onze klanten.
Daarom hebben wij gekozen voor Koga Myata, Sparta en Gazelle. ( willekeurige volgorde )

Koga Myata:
Fietsen met een extra dimensie

Alleen het beste is goed genoeg voor Koga. Dat geldt zonder uitzondering voor onze beste Tesla E-bike serie. Handgebouwd uit kwaliteitsmaterialen, voorzien van de laatste techniek en met de zekerheid van uitstekende dealerservice. Maar bovenal is de Koga Tesla een keuze voor klasse. De stille en soepele ION-motor, eenvoudige bediening en de slanke lijnen van de Tesla geven iedere fietskilometer extra dimensie.

Niet voor niets werd de Tesla-serie hiervoor al internationaal onderscheiden.

 

Sparta

De elektrische fiets van Sparta, de ION®, is een enorm succes. Sterker nog, Sparta ION® is de nr. 1 elektrische fiets! Vanaf het moment dat marktleider Sparta de elektrische fiets in 2003 op de markt bracht, duikt hij steeds vaker in het straatbeeld op. En terecht, als je er op fietst weet je waarom! Een fiets naar je eigen smaak met het profijt van de trapondersteuning als een duwtje in de rug. De energie wordt geleverd door een accu die óf onzichtbaar in het frame is weggewerkt, óf uitneembaar op de achterdrager van de fiets zit. De energie gaat naar de stille hulpmotor die je de extra vaart geeft.
 
In 6 stappen naar een nieuwe elektrische fiets!
 
Inmiddels is Sparta niet meer de enige aanbieder van de elektrische fiets. Maar als uitvinder van de elektrische fiets wel de fabrikant met de grootste voorsprong in techniek. Daarom weten we als geen ander waar je op moet letten bij de aanschaf van een elektrische fiets. Zonder het al te ingewikkeld te maken. Loop onderstaande hoofdvragen maar eens door. En weet wat het beste bij jou past. Met die informatie kun je de collectievergelijker goed bekijken. Of een proefrit boeken, gewoon bij een Sparta dealer bij jou in de buurt.

 

 

Gazelle elektrische fiets

Gazelle is een naam die men zeker al gehoord heeft. Dit bedrijf dat behoort tot een van de grootste fietsfabrikanten heeft zich sinds enkele jaren ook op de markt geworpen van de elektrische fietsen. Met hun model de Innergy staan zij zeer sterk op de markt, aangezien deze de nieuwste accutechnologie gebruikt die beschikbaar is, zijnde de lithium-ion accu’s. Door hun iets hogere prijs zijn zij vaak minder aantrekkelijk maar daarom niet minder kwalitatief. De elektrische fietsen van Gazelle bieden een moderne oplossing voor zij die het moeilijker beginnen te krijgen met het fietsen van lange afstanden zonder vermoeid te moeten/mogen worden.

Doordat Gazelle een moderne accutechnologie toepast, kan men door middel van een lager energieverbruik nog verder fietsen dan voorheen, zonder hierbij vermoeid te worden. De uitneembare accu’s bieden een makkelijke manier om de batterijen op te laden. Men kan dit dus doen los van de fiets wat natuurlijk handiger is dan de fiets in zijn geheel continue te moeten verplaatsen om deze te kunnen opladen.

De actieradius van een Innergy bedraagt om en rond de 60 kilometer en is afhankelijk van verschillende factoren zoals het lichaamsgewicht en uiteraard de instellingen van de bekrachtiging, zijnde het vermogen dat wordt toegepast om de fietser te helpen. Het systeem bevat 2 schakelstanden die elk een unieke oplossing bieden. Zo is de eerste de eco-stand waardoor U de maximum afstand zal kunnen afleggen die de accu aankan. De tweede stand, boost, is voor wanneer U net dat ietsje extra kracht nodig heeft, bijvoorbeeld bij hellingen.

 

 

 

Copyright Jeff Abels Bikes   |   webdesign & Fotografie Globeview